Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το ταξίδι του στην Πορτογαλία, συνοδευόμενος από δύο σωματοφύλακες. Ο Πορτογάλος άσος βρισκόταν στην πατρίδα του όσο η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριβε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το ταξίδι του να προκαλεί έκπληξη στα αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων».

Την Τρίτη (08/03) ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο Μάντσεστερ και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του, προκειμένου να ξεκινήσει ξανά προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του Ραλφ Ράγκνικ, με τον οποίο μετά βίας αντάλλαξε βλέμματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Mirror» ο Κριστιάνο δεν έφτασε μόνος του στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων» καθώς είχε για συνοδεία δύο σωματοφύλακες. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πορτογάλος έφυγε τελευταίος από τις εγκαταστάσεις του Κάρινγκτον, συνοδευόμενος πάλι από δύο μέλη της ιδιωτικής του ασφάλειας.

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο Νησί, τα οποία ανέφεραν ότι ο Κριστιάνο έχει πάρει την απόφαση να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν αν η ομάδα του δεν προκριθεί στο Champions League, με την Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι να αποτελεί φαβορί για την απόκτηση του.

Πηγή: Gazzetta.gr