Με το δεξί άρχισε τη θητεία του ως προπονητής του Άρη ο Χερμάν Μπούργος, αφού η ομάδα του επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου και διατήρησε τις ελπίδες για είσοδο στην 6άδα, από την οποία απέχει δύο βαθμούς. Οι κίτρινοι ήταν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης καλύτεροι από τους Περιστεριώτες που παραμένουν στην προτελευταία θέση και πήραν τελικά το τρίποντο έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μαντσίνι που πέτυχε δύο γκολ (ο Ιτούρμπε το τρίτο).

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημά του και στο 6′ λίγο έλειψε να προηγηθούν με αυτογκόλ του Μαυρομμάτη αλλά ο Γιαννιώτης έκανε μεγάλη εξ επαφής απόκρουση, για να δώσει συνέχεια στο 10′, όταν απέκρουσε και το πλασέ του Σούντγκρεν εντός περιοχής. Όπως και να έχει, ήταν δύο φάσεις που επιβεβαίωναν ότι οι Θεσσαλονικείς θα ήταν αυτοί που θα έψαχναν το γκολ και οι Περιστεριώτες αυτοί που θα είχαν ως πρώτο στόχο να μην το δεχθούν.

Ο Άρης είχε στο μισό γήπεδο τον Ατρόμητο και πίεζε για το γκολ, το οποίο πλησίασε και στο 30′ με το δυνατό σουτ του Ιτούρμπε αλλά και στο 34′ με το πλασέ του Καμαρά που έφυγε ελάχιστα άουτ, ο οποίος είχε νέα ευκαιρία στο 41′ αλλά ο Γιαννιώτης έκανε τρομερή εξ επαφής επέμβαση. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, με λίγα λόγια, ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους νικήθηκε από την κοντινή προσπάθεια του Μαντσίνι, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στους κίτρινους (1-0).

Φάση από τον αγώνα Άρης - Ατρόμητος

Κλείδωσε το τρίποντο στο β’ μέρος

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο ημίχρονο και νωρίς στο δεύτερο έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο, ξανά με τον ίδιο σκόρερ. Στο 58′ ο Σάσα σέντραρε και ο Μαντσίνι έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Γιαννιώτη, ο οποίος δεν αντέδρασε σωστά αυτή τη φορά, γράφοντας το 2-0.

Τα πράγματα είχαν απλοποιηθεί, πλέον, πάρα πολύ για τον Άρη που είχε τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης και συνέχισε να πιέζε με στόχο και το τρίτο γκολ, το οποίο ήρθε στο 83′: Ωραία μπαλιά του Μπερτόγλιο για τον Ιτούρμπε και δυνατό σουτ του Παραγουανού εντός περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Και κάπως έτσι, ο Μπούργος έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο των κίτρινων, οι οποίοι στους 33 βαθμούς και είναι στο -2 από την 6άδα. Όσο για τον Ατρόμητο, παραμένει στην προτελευταία θέση και στο -1 από τη Λαμία.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα (80′ Λούμορ), Σάσα, Εντιαγέ (70′ Μπερτόγλιο), Ματίγια, Ιτούρμπε (86′ Σάκιτς), Μαντσίνι (70′ Γκαρσία), Καμαρά.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας (55′ Παπαδόπουλος), Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο (64′ Σπιριντόνοβιτς), Έρλινγκμαρκ, Σάλομον (71′ Ντένιτς), Μουνίθ, Ροτάριου (64′ Τζοβάρας), Κουλούρης, Αλιμπέκ.