Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με τη Νάπολι στο «Καμπ Νόου» για τα play-offs εισόδου στους «16» του Europa League, αλλά αυτό που έγινε viral από την αναμέτρηση ήταν οι φανέλες του Φεράν Τόρες.

Ο σκόρερ των «μπλαουγκράνα» άρχισε το ματς με την… κανονική εμφάνιση της Μπάρτσα, αλλά στο δεύτερο μέρος έπαιξε με κάπως διαφορετική φανέλα. Πιο συγκεκριμένα, οι φροντιστές έδωσαν στον Τόρες μια μπλούζα που δεν είχε ούτε το σήμα της Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε και της κατασκευάστριας εταιρίας. Σύμφωνα με τα καταλανικά ΜΜΕ, όταν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν αμφότερα, αλλά… ξεκόλλησαν και έπεσαν στο χορτάρι!

Ο «τελειωμένος» Ντεμπελέ

Πέραν του Φεράν Τόρες, στο δεύτερο μέρος πρωταγωνίστησε κι ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος επιθετικός που θα φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι αφού δεν πρόκειται ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, είναι «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς.

Με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 65′ αντικαθιστώντας τον Αντάμα Τραορέ, το «Καμπ Νόου» τον… έκραξε, ενώ στη συνέχεια κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα ακούγονταν αποδοκιμασίες.

Ο Ντεμπελέ δεν ήθελε να δεχθεί τη μείωση που του πρότεινε το κλαμπ και με τον κόσμο να έχει κουραστεί από τη στάση του δεύτερου πιο ακριβού παίκτη στην ιστορία του κλαμπ, ο οποίος του κόστισε ως τώρα 140 εκατομμύρια ευρώ, η οργή είναι έκδηλη. Κατά κάποιο τρόπο, ο Ντεμπελέ έχει γίνει το σύμβολο της κακοδιαχείρισης της προηγούμενης διοίκησης και των αποφάσεων που οδήγησαν τους… κακούς παίκτες να μείνουν στο σύλλογο, ενώ ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στο Παρίσι.

Ο Έντρικ για… τουρισμό στη Βαρκελώνη

Το τρίτο πρόσωπο της βραδιάς στο «Καμπ Νόου» ήταν ο Έντρικ, το νέο – παιδί θαύμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Ο 15χρονος επιθετικός της Παλμέιρας που εκτιμάται πως θα έχει λαμπρό μέλλον εικάζεται πως βρίσκεται για τουρισμό στη Βαρκελώνη. Βέβαια, η Μπάρτσα είναι από τις ενδιαφερόμενες ομάδες μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Λίβερπουλ, τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλες της ευρωπαϊκής ελίτ.