Η αγωνιστική δράση της Super League Interwetten συνεχίζεται με το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Λαμία στο Περιστέρι (17:15). Οι γηπεδούχοι είναι στην 13η θέση με 10 βαθμούς και θέλουν το τρίποντο για να πάρουν ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας και οι φιλοξενούμενοι είναι στην 11η με 18 και θέλουν το τρίποντο για να κάνουν άλμα σωτηρίας.

Στα αγωνιστικά στην αποστολή των γηπεδούχων θα είναι για πρώτη φορά ο Ντένις Άλιμπεκ, ενώ εκτός έμειναν οι Μουνίθ, Στρούγγης, Καστεγιάνο και Σάλομον.

Αναλυτικά στις επιλογές του Ουαλού τεχνικού είναι οι: Γιαννιώτης, Μάριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Χαρίσης, Ανθουλάκης, Ντένιτς, Έρλινγκμαρκ, Ναμπί, Καρτάλης, Μπεντινέλι, Νταβιώτης, Ροτάριου, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Τζαβίδας, Κλωναρίδης, Άλιμπεκ

Όσον αφορά στη Λαμία, ο ντεμπούτο τους ενδέχεται να κάνουν οι Νινούα, Σιμόν, Βέλλιος καθώς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ μετά από καιρό διαθέσιμος είναι και ο Ελευθεριάδης.

Όμως νοκ άουτ, για διάφορους λόγους, τέθηκαν οι Μπεχαράνο, Μανούσος, Ρόμανιτς και η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Γκαραβέλης, Πενταράκης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Νινούα, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Βέλλιος, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Πηγή: gazzetta.gr