Την πιο σημαντική νίκη του ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Παναιτωλικός, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-1 του Ατρόμητου και χτίζει διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία παραμένουν οι Περιστεριώτες. Ο αγώνας άρχισε με εκπληκτικό γκολ του Φλόρες και συνεχίστηκε με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, για να έρθει τελικά η ισοφάριση των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Καρέλης, όμως, αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τους γηπεδούχους και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα σκόραρε και έδωσε το υπερπολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι και καλύτερο γκολ δεν θα μπορούσε να βάλει ο Φλόρες, αφού στο 3′ με εκπληκτικό ψαλίδι από τα όρια της περιοχής έγραψε το 1-0. Γκολ που έδωσε ώθηση στον Παναιτωλικό και παράλληλα αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ψάχνονταν στον αγωνιστικό χώρο.

Και μάλλον δεν ήταν και τόσο εύκολο να… βρεθούν, όπως δείχνει και το γεγονός ότι σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν είχαν ούτε μία ευκαιρία. Ή μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, είχαν μία στο 36′ αλλά… κατά λάθος, αφού ο Κουλούρης πήγε για σέντρα και τελικά η μπάλα λίγο έλειψε να πάει στο παραθυράκι του Μελίσσα.

Χρυσή αλλαγή ο Καρέλης

Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι Περιστεριώτες ήταν βελτιωμένοι. Απείλησαν στο 49′ με το σουτ του Κουλούρη που έφυγε άουτ, έγιναν ξανά επικίνδυνοι στο 52′ με το δυνατό σουτ του Χαρίση και τελικά ισοφάρισαν στο 56′: Κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, κοντρόλ με το στήθος από τον Μαυρομάτη και σουτ για το 1-1.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι είχε… πολύ ξύλο, υπό την έννοια πως τα δυνατά μαρκαρίσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς και το έδειχναν με το πάθος που έβγαλαν, με τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει την -όπως αποδείχθηκε- καθοριστική κίνηση στο 75′: Εξω ο Αντούνες, μέσα ο Καρέλης. Αυτός, δηλαδή, που τρία λεπτά μετά, στο 78′, έπιασε την κεφαλιά αμαρκάριστος και βρήκε δίχτυα για το 2-1.

Δύο λεπτά μετά, μάλιστα, ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε ξανά με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά το γκολ τελικά ακυρώθηκε μέσω VAR για χέρι. Το σκορ, επομένως, παρέμεινε στο 2-1 και ο Ατρόμητος παρέμεινε ζωντανός, αλλά στα λεπτά που απέμεναν δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και δεν απέφυγε την ήττα, με συνέπεια να παραμένει στην προτελευταία θέση.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Αποστολάκης, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Αντούνες (75′ Καρέλης), Φλόρες, Μπαρμπόσα (75′ Τσιγγάρας), Ντουάρτε (96′ Περέιρα), Μεντόσα (93′ Λούι), Βέργος.

Ατρόμητος: Πίριτς, Κιβρακίδης, Στρούγγης (46′ Σπιριντόνοβιτς), Χατζησαϊας, Μαυρομάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης (77′ Βασιλαντωνόπουλος), Σάλομον, Ντένιτς (87′ Τζαβίδας), Μπεντινέλι (77′ Νάτσος), Κουλούρης.