Η συμφωνία με τον Τσάβι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας βελτίωσε το κλίμα στη Μπαρτσελόνα και τα χαμόγελα αυξήθηκαν μετά την ανακοίνωση για την επιστροφή και του Ντάνι Άλβες. Η… ανανέωση των Καταλανών με πρώην παίκτες τους, οι οποίοι τα έχουν τα χρόνια τους, μπορεί και να συνεχιστεί με τους Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα όμως, όπως δήλωσε ο πρόεδρος Τζουάν Λαπόρτα.

Η Μπαρτσελόνα υποτίθεται ότι θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να χτίσει την ομάδα των επόμενων χρόνων, αλλά η απόκτηση του Άλβες δεν συμβαδίζει με αυτό το πλάνο. Ο Βραζιλιάνος, όμως, είναι ένας από αυτούς που αγαπούν οι οπαδοί και η παρουσία του βοηθάει ψυχολογικά, οπότε σε αυτό το πλαίσιο, έχοντας παρασυρθεί και από τον ενθουσιασμό προφανώς, ο Λαπόρτα άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και για επιστροφή των Μέσι και Ινιέστα.

«Όπως είδατε η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός από τη στιγμή που γύρισε και ο Ντάνι Άλβες. Οι Ινιέστα και Μέσι είναι ακόμα ενεργοί παίκτες και ουδείς ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή δεσμεύονται με άλλα κλαμπ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει…», είπε ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα κατά την επίσημη παρουσίαση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ.

Ό Λιονέλ Μέσι

Προβληματισμένος στο Παρίσι ο Μέσι

Δήλωση που έρχεται να προστεθεί στα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τα οποία ο Μέσι δεν είναι ευτυχισμένος στην Παρί Σεν Ζερμέν και θα επέστρεφε πολύ ευχαρίστως στη Μπαρτσελόνα. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι όμως, όχι μόνο λόγω της οικονομικής κατάστασης των Καταλανών αλλά και λόγω του συμβολαίου που υπέγραψε με τους Γάλλους ο Αργεντίνος πριν λίγους μήνες.