Είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Παναθηναϊκού, αυτός που σκοράρει με τρελό ρυθμό στο πρωτάθλημα και όπως φαίνεται είναι αποφασισμένος να κάνει το ίδιο και στο κύπελλο Ελλάδας. Ο Καρλίτος, για τον οποίο ο λόγος, βρήκε δίχτυα και στο Περιστέρι και οδήγησε τους πράσινους στη νίκη με 1-0 επί του Ατρόμητου και στην πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ελπίζει ότι θα αρχίσουν σιγά-σιγά οι εκτός έδρες νίκες και στη Super League 1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 6′ με το πλασέ του Κουλούρη που έφυγε άουτ και συνεχίστηκε με τον Παναθηναϊκό να απαντάει με δική του χαμένη καλή ευκαιρία στο 17′, όταν ο Χατζηγιοβάνης σέντραρε από δεξιά και ο Καρλίτος πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

Την επόμενη φορά που συνεργάστηκαν οι δυο τους, όμως, η κατάληξη ήταν διαφορετική, σαφώς καλύτερη για τους πράσινους: Στο 37′ ο Χουάνκαρ σέντραρε, ο Χατζηγιοβάνης έκανε το γύρισμα με προβολή και ο Καρλίτος από κοντά έγραψε εύκολα το 0-1.

Σωστή διαχείριση και άνετη πρόκριση

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνιτς, επομένως, πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα και όταν επέστρεψε από αυτά ήλεγξε την κατάσταση, αφού διαχειρίστηκε το παιχνίδι όπως έπρεπε.

Ο Παναθηναϊκός δεν επέτρεπε στον Ατρόμητο να γίνει απειλητικός και παράλληλα είχε τις φάσεις για να βάλει δεύτερο γκολ. Ο Χατζηγιοβάνης, όμως, δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ α τετ, μετά την πάσα του Καρλίτος, στο 63′, ενώ στο 71′ λίγο έλειψε να γίνει το 0-2 από… αυτογκόλ του Σάλομον, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε με δυσκολία ο Γιαννιώτης.

Ο Χατζηγιοβάνης είχε και νέα φάση για να σκοράρει και να κλειδώσει την πρόκριση των πράσινων, στο 85′, αλλά ο Γιαννιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση με… το στήθος και κράτησε το 0-1,

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (60′ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Μαυρομμάτης (76′ Αθανασίου), Γκαλβάο, Νάτσος (70′ Ντένιτς), Σάλομον, Καρτάλης (76′ Μπεντινέλι), Κωτσόπουλος (70′ Τζαβίδας), Κουλούρης.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ (80′ Σάντσες), Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (90′ Πούγγουρας), Καρλίτος, Παλάσιος (69′ Βιτάλ), Ιωαννίδης.