Οι Μιλγουόκι Μπακς ακόμη δεν έχουν ξεμεθύσει από τη χαρά της κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος του NBA εδώ και 50 χρόνια. Μπορεί η ομάδα τους να έχει μπει δυνατά στη νέα σεζόν και να έχει ήδη ρεκόρ 3-1 έπειτα από τέσσερα ματς, αλλά το μυαλό του οργανισμού παραμένει στο τρόπαιο.

Εντύπωση προκάλεσε το βίντεο διάρκειας 40 λεπτών που δημοσίευσε το franchise στον λογαριασμό του στο Youtube και ταξιδεύει όποιον το βλέπει στα παρασκήνια της πιο σημαντικής βραδιάς στη σύγχρονη ιστορία των «ελαφιών»: τη ring night, όταν οι πρωταθλητές φόρεσαν τα δαχτυλίδια τους, πριν από την πρεμιέρα της νέας σεζόν κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς.

Σαφώς και πρωταγωνιστής αυτής της… mini-movie είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ είναι εκείνος που ανοίγει το βίντεο. Μιλάει για τη δική του εμπειρία και τα συναισθήματά του καθώς εξελισσόταν η διαδικασία με την αποκάλυψη του λάβαρου των πρωταθλητών. «Είναι τρελό, αυτό θα μείνει για πάντα», λέει ενθουσιασμένος ο «Greek Freak» και συνεχίζει: «μπορεί να έρθεις να δεις ένα ματς το 2055 και το λάβαρο θα είναι εκεί. Γράψαμε ιστορία».

Μεταξύ άλλων έγινε γνωστό πως το δαχτυλίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι μεγαλύτερο κατά περίπου πέντε εκατοστά σε σύγκριση μ’ εκείνο του αδερφού του Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ φαίνεται κι ο σεβασμός των Μπακς προς το μεγάλο τους αστέρα, στον παίκτη που τους οδήγησε στην κορυφή και σ’ αυτόν που ποντάρουν για να το επαναλάβουν. Ιδιαίτερο ήταν και το δώρο που του έκανε η εταιρία αθλητικών ειδών που είναι ο σπόνσοράς του: «το πρώτο απ’ τα πολλά», έγραφε πάνω στο κουτί που ήταν χρυσό διάσπαρτα είχε τα επιτεύγματα του «Greek Freak» στη διάρκεια των τελικών.

Τα «ελάφια» επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/10) με την αναμέτρησή τους κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο «Fiserv Forum», ενώ την Κυριακή (31/10) θα φιλοξενήσουν τους Σαν Αντόνιο Σπερς.