Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ Λαυρίου και Ολυμπιακού, ζητήθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα παικτών και προπονητών από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μεταξύ Λαυρίου και Ολυμπιακού ήταν προγραμματισμένο για τις 20:00.

Περίπου δέκα λεπτά πριν και τελείως απρόσμενα, εμφανίστηκε στο κλειστό γήπεδο της Λαυρεωτικής κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με τους ανθρώπους του να ζητούν από τους ιατρούς των ομάδων τα δελτία των παικτών και των προπονητών καθώς επίσης και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους ή νόσησης.

Όπως ήταν λογικό εκείνη τη στιγμή τα έγγραφα τα οποία ζήτησαν βρίσκονταν στην γραμματεία της αναμέτρησης και δεν μπορούσαν να τα πάρουν οι δύο άνθρωποι του ΕΟΔΥ. Οι ομάδες τους πρότειναν να περιμένουν μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης και να τους τα παραχωρήσουν, αλλά τελικά προτίμησαν να αποχωρήσουν.

Η πλειοψηφία του κόσμου που βρισκόταν στην εξέδρα φορούσε μάσκα, αλλά παραμένει άγνωστο αν το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ τσέκαρε μεμονωμένα κάποιους από αυτούς.

Πηγή: gazzetta.gr