Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εδώ και μέρες, από την αρχή της εβδομάδας δηλαδή, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήξερε ότι δεν θα είχε στη διάθεσή του τον Φραν Βέλεθ. Δυσάρεστο, αλλά όχι και λόγος για να βαρύνει πολύ το κλίμα, αφού ήταν μόνο μία απουσία. Τώρα, όμως, το κλίμα όντως έγινε πιο βαρύ στις τάξεις των πράσινων, αφού τέθηκαν νοκ άουτ άλλοι τρεις βασικοί.

Συγκεκριμένα, οι Σωκράτης Διούδης, Φώτης Ιωαννίδης και Γιάννης Κώτσιρας λόγω ίωσης. Προβλήματα και μάλίστα σημαντικά, δηλαδή, για τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχασε τερματοφύλακα, στόπερ και δεξιό μπακ.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει αυτή την κατάσταση, με τον προπονητή να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Παλάσιος, Ρόμπι, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό

Το πλάνο για την 11άδα

Σε ό,τι αφορά, τώρα, το πώς θα παραταχθούν οι πράσινοι στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, τα τελευταία νέα από τις τάξεις του Παναθηναϊκού κάνουν λόγο για την εξής 11άδα: Τέρμα ο Μπρινιόλι, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σάντσες, αριστερά ο Χουάνκαρ και στόπερ οι Πούγγουρας και Σάρλια.

Πιο μπροστά, στη μεσαία γραμμή, θα είναι οι Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο και Ρούμπεν, με τους Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη, ως εξτρέμ, να είναι τα στηρίγματα του προωθημένου Καρλίτος.