Με τον Λίνγκαρντ να σκοράρει στο 89′ και τον Ντε Χέα να αποκρούει πέναλτι στο 95′, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ.

Στην κορυφή της Premier League, μαζί με τη Λίβερπουλ, βρίσκονται οι κόκκινοι διάβολοι, οι οποίοι είχαν δύσκολο παιχνίδι στο Λονδίνο και τελικά κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Με ανατροπή, μάλιστα, αφού στο 30′ ο Μπενραχμά έβαλε μπροστά στο σκορ τα «σφυριά».

Πέντε λεπτά μετά, όμως, ο Ρονάλντο ήταν εκεί που έπρεπε για να πάρει το… ριμπάουντ με την απόκρουση του Φαμπιάνσκι, σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 με το 4ο του γκολ σε τρεις αγώνες με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, μετά την επιστροφή του.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα παρέμενε ως το τέλος, στο φινάλε έγιναν… τα πάντα. Αρχικά, στο 89′, ο Λίνγκαρντ με σουτ έκανε το 1-2, αλλά στο 93′ η Γουέστ Χαμ πήρε πέναλτι για χέρι του Σο. Πέναλτι που εκτελέστηκε δύο λεπτά αργότερα, με τον Ντε Χέα να νικάει τον Νόουμπλ και να σφραγίζει τη νίκη της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.