Τα απολύτως τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάν Νομπόα στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής χαφ από το Εκουαδόρ έφτασε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας στη συνέχεια το συμβόλαιό του.

Πλέον στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κινούνται για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας. Πρώτο μέλημα της διοίκησης φαίνεται πως είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Από χθες προέκυψε η πληροφορία ότι αυτός είναι ο Τόμας Σίβοκ, ο οποίος ανήκει στην Μπεσίκτας και οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν αρκετό καιρό την περίπτωσή του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος μετά το «ναυάγιο» που σημειώθηκε – σύμφωνα με τη SportDay – με τον Οσβάλντο Αλανίς της Σάντος Λαγκούνα, αποφάσισε να προχωρήσει την υπόθεση του Τσέχου αμυντικού.

Ο 31χρονος άσος φέρεται να μην έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή της τουρκικής ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς, και από τον Νοέμβριο έχει πάψει να αγωνίζεται. Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, καθώς το κασέ του φτάνει το 1,4 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα επιχειρήσουν να ρίξουν τις απαιτήσεις του διεθνούς κεντρικού αμυντικού και να τις φέρουν κοντά στις 600.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να προσφέρει συμβόλαιο 2,5 ετών στον έμπειρο παίκτη, ο οποίος είναι 48 φορές διεθνής και έχει πετύχει 5 γκολ.

Παράλληλα, υπάρχουν θετικά μηνύματα για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων στην υπόθεση του Σεμπαστιάν Μπλάνκο. Η διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι σε συζητήσεις εδώ και αρκετές μέρες με την αντίστοιχη της Γουέστ Μπρομ, η οποία δίνει τον Αργεντινό άσο με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και μία οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Αν και ο παίκτης προέβαλε αρχικά υψηλές απαιτήσεις, σταδιακά δείχνει να υποχωρεί και ίσως σύντομα να υπάρξουν και στη δική του περίπτωση εξελίξεις.

Πηγή: sport-fm.gr