Το σίριαλ με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς συνεχίζεται. Ο Ερυθρός Αστέρας επιθυμεί να αποκτήσει τον Κρίστιτσιτς μόνο ως ελεύθερο, κάτι στο οποίο η ΑΕΚ δεν συναινεί.

Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς είχε ξεκαθαρίσει στο Gazzetta πως δεν πρόκειται να καταθέσουν πρόταση και πως θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ο Κρίστιτσιτς να μείνει ελεύθερος προκειμένου να προχωρήσει η επιστροφή του στον σερβικό σύλλογο.

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την «zurnal.rs» αναφέρει ότι ο 31χρονος Σέρβος χαφ είναι διατεθειμένος να χαρίσει χρήματα στην ΑΕΚ για να μείνει ελεύθερος.

«Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, αλλά ο Κρίστιτσιτς απουσιάζει. Παρότι έχει συμβόλαιο, ο Σέρβος είναι σε συζητήσεις για να μείνει ελεύθερος. Οταν πάρει την ελευθέρας του θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Το πρόβλημα είναι πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν προτίθεται να πληρώσει για να πάρει τον Κρίστιτσιτς. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ζβέζνταν Τέρζιτς. Όλα θα πρέπει να τελειώσουν με τον οικονομικό διακανονισμό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον παίκτη, με τον Σέρβο να είναι πρόθυμος να χαρίσει κάποια χρήματα στην ΑΕΚ για να μείνει ελεύθερος.

Πιστεύει άλλωστε πως θα λάβει ένα ισχυρότερο συμβόλαιο στην πατρίδα του από τις περίπου 500.000 ευρώ που παίρνει τώρα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Πηγή: gazzetta.gr