Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και κοιτά την επόμενη ημέρα στον πάγκο της. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της είναι αυτό του, Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Ο 47χρονος πρώην διεθνής επιθετικός με τη μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ντιναμό Κιέβου και το πέρασμα και από την Premier League με Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, βρίσκεται στον πάγκο της ουγγρικής Φερεντσβάρος, την οποία έχει οδηγήσει σε τρεις σερί κατακτήσεις τίτλων.

Η καλύτερη του σεζόν ήταν η τωρινή, καθώς εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με μεγάλη διαφορά μάλιστα από τον δεύτερο, οδήγησε την ομάδα και στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά σε 25 χρόνια και μάλιστα μετά από τέσσερις προκριματικούς.

Τα πρώτα του βήμα ως τεχνικός τα έκανε στα τμήματα υποδομής Ντιναμό Κιέβου και στη συνέχεια ακολούθησε ως βοηθός στην εθνικής Ουκρανίας. Έπειτα είχε ένα πέρασμα από την Αλ Αχλί στη Σαουδική Αραβία, ενώ από το 2014 ανέλαβε πρώτος προπονητής στην Ντιναμό Κιέβου, κατακτώντας μαζί της δυο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Ουκρανίας.

Από το 2018 μέχρι και σήμερα βρίσκεται στην Ουγγαρία, για λογαριασμό της Φερεντσβάρος.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας gazzetta.gr, ο Ρεμπρόφ δεσμεύεται με τον σύλλογο της Ουγγαρίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του με τη διοίκηση του συλλόγου δεν είναι και οι καλύτερες. Πάντως, η (δύσκολη) περίπτωσή του βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, η οποία έκανε κρούση προς την πλευρά του Ουκρανού τεχνικού.