Ο Κέβιν Μιραλάς βραβεύτηκε ως MVΡ και ως ο παίκτης που πέτυχε το καλύτερο γκολ της 9ης αγωνιστικής και δήλωσε πως θέλει να τελειώνει σύντομα το θέμα της αγοράς του από τον Ολυμπιακό.

Ο Βέλγος επιθετικός πήρε τα βραβεία του στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη και τόνισε για το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Πανιώνιο: «Θα μπορούσα να πω πως είναι από τα πιο σημαντικά γκολ στη καριέρα μου, αφού το έβαλα σε μια ομάδα που μου αρέσει να παίζω. Είναι το πιο σημαντικό. Είναι πιο εύκολο που παίζω ως στράικερ, ενώ στη Σεντ Ετιέν δεν το έκανα αυτό. Θα πρέπει να δοκιμάσουμε να κερδίσουμε και μια δεύτερη φορά τον Εργοτέλη (αναφερόμενος στην κακή προιστορία)».

Για την εθνική του ομάδα και πιθανή κλήση του: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθώ εδώ. Δεν έχω κάποια ενημέρωση».

Για τον μάνατζερ του που αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα: «Εύχομαι ό,τι γίνει να γίνει σύντομα και με καλό τέλος. Για μένα είναι σημαντικό να σταματήσουν να ασχολούνται και οι εφημερίδες για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και να συγκεντρωθούμε σε αυτό που κάνουμε».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο: «Θα είναι μεγάλο κίνητρο για την ομάδα. Θα είναι μεγάλο κίνητρο οι 7.000 οπαδοί και σίγουρα θα μας βοηθήσουν να κάνουμε κάτι καλό».

Τσιαντάκης: «Αξίζει τα καλύτερα»

Ο Νίκος Τσιαντάκης που βράβευσε τον Βέλγο, ανέφερε: «Είναι χαρά μου που βραβεύω τον Κέβιν. Είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτης του Ολυμπιακού και ο πιο φορμαρισμένος του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στο τέλος ίσως ανακηρυχτεί ο καλύτερος παίκτης της Σούπερ Λιγκ στο τέλος. Μου αρέσει πάρα πολυ η ταχύτητα του ενώ εκτελεί και με τρόπο εντυπωσιακό. Του εύχομαι τα καλύτερα καθώς το αξίζει».

Πηγή: gazzetta.gr