Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φεύγει από τη Γιουβέντους και να συνεχίζει μακριά από το Τορίνο την καριέρα του. Το όνομα του Πορτογάλου σταρ έχει συνδεθεί με κάποιες πρώην ομάδες του, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, οι τελευταίοι ψίθυροι αφορούν την αγγλική ομάδα, που σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport «παίζει» ξανά για τον 36χρονο άσο. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η αποτυχία των «μπινακονέρι» να κατακτήσουν τη Serie Α για δέκατη διαδοχική χρονιά -καθώς ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο είναι η Ιντερ, αλλά και γενικότερα η κακή χρονιά -μαζί με το Champions League- καθιστούν την παραμονή του στο Πιεμόντε δύσκολη.

Παρά το γεγονός ότι σε προσωπικό επίπεδο ο «CR7» έχει μία ακόμη καλή χρονιά με 25 γκολ σε 28 αγώνες πρωταθλήματος, τα πράγματα για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο δεν πήγαν τόσο καλά. Βέβαια, για να γίνει η επιστροφή του Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ», θα πρέπει να μειώσει αισθητά τις ετήσιες απολαβές του.

Οπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα, ο Κριστιάνο ζήτησε από τον μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, να εξετάσει τις προοπτικές στην ευρωπαϊκή αγορά, έχοντας τους «κόκκινους διάβολους» στην κορυφή της λίστας, καθώς είναι ένας γνώριμος για εκείνον προορισμός.

Ο Ρονάλντο εισπράττει για κάθε χρόνο συμβολαίου με τη Γιουβέντους περίπου 31 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που αποκλείεται να απαιτήσει και να πάρει από τον αγγλικό σύλλογο, ειδικά εν καιρώ πανδημίας.

Υπενθυμίζεται ότι, με τα χρώματα της ιστορικής αγγλικής ομάδας, ο «CR7» κατέκτησε τρεις τίτλους στην Premier League, ένα Champions League, ένα κύπελλο Αγγλίας, δύο League Cup Αγγλίας, ένα Charity Shield και την πρώτη του «Χρυσή Μπάλα».