Σε συμφωνία κατέληξαν την Τρίτη (09/02) ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σε ό,τι αφορά τη διμερή σύμβαση για τη χρήση του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού. Στο να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές, σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο δήμος Αθηναίων.

Με αφορμή την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα έγινε ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης. Της εμβληματικής αυτής παρέμβασης που δημιουργεί δύο αναπτυξιακούς υπερ-τοπικούς πόλους μέσα στην πόλη.

Ο σχεδιασμός μας προχωράει και υλοποιείται εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων. Η συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα την προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος μας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.