Στην 7η θέση της Super League 1 βρίσκεται πλέον ο Βόλος, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ματς είχε από την αρχή ένταση, αφού στο 12′ ο Βόλος πήρε πέναλτι για ανατροπή του Μπαρτόλο από τον Εραμούσπε και προηγήθηκε με την εκτέλεση του Δουβίκα (0-1), για να απαντήσει ο ΠΑΣ με τις ευκαιρίες των Κάργα και Πίρσμαν, κεφαλιές και οι δύο, στο 18′ και στο 19′.

Οι Θεσσαλοί, πάντως, θα μπόρούσαν να κάνουν το 0-2 στο 35′ με τον Δουβίκα και να βάλουν βάσεις νίκης αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά την προσπάθειά του, με τους Γιαννιώτες να μένουν ζωντανοί. Στο 55′, μάλιστα, θα μπορούσαν και να ισοφαρίσουν, αλλά ο Λιάσος από εξαιρετική θέση αστόχησε με την κεφαλιά που έκανε, με αποτέλεσμα το 0-1 να μείνει ως το τέλος και να ανεβάσει τον Βόλο στην 7η θέση.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε (46′ Λιάσος), Σάλιακας (87′ Νάουμετς), Κάργας, Σιόντης (71′ Μιλιντσεάνου), Καρταλής, Ελευθεριάδης (46′ Μπρένερ), Παμλίδης (46′ Λέο), Κρίζμαν.

Βόλος: Κλέιμαν, Τέκιο (56′ Ντεντάκης), Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Ρενάτο, Μπαρτόλο (78′ Σάντσες), Μαρτίνες (65′ Κιάκος), Δουβίκας.