Εκμεταλλευόμενος το καλό πρώτο ημίχρονο, ο Άρης σκόραρε με τον Ιωάννου και νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα, παίζοντας ανοιχτά όλα τα παιχνίδια, οπότε η αναμέτρηση δεν ήταν εύκολη για τους Θεσσαλονικείς, αν και στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν ότι θα μπορούσαν να τη μετατρέψουν σε τέτοια.

Ο Άρης μπήκε στο ματς καλά, ανέβασε την απόδοσή του μετά το πρώτο 10λεπτο, άνοιξε το σκορ στο 14′ με την προβολή του Ιωάννου μετά την κεφαλιά του Μπερτόλιο (0-1), πλησίασε στο δεύτερο γκολ με το σουτ του Γκάμα στο 20′ και συνέχισε να επιτίθεται, έχοντας τον πλήρη έλεγχο. Δεύτερο γκολ, όμως, δεν έβαλε και αυτό θα μπορούσε να το πληρώσει στο 30′, όταν οι γηπεδούχοι είχαν τετ α τετ με τον Φερνάντες, τον οποίο σταμάτησε ο Σιαμπάνης.

Στο β’ μέρος, πάντως, η εικόνα του παιχνιδιού ήταν διαφορετική. Ο Απόλλων πήρε μέτρα στο γήπεδο και όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο πίεζε τον Άρη, ο οποίος δεν ήταν καλός όπως στο πρώτο 45λεπτο. Ήταν, όμως, όσο σοβαρός έπρεπε για να πάρει τη νίκη και να πιάσει -με ματς περισσότερο- την ΑΕΚ στη 2η θέση της βαθμολογίας, αφού η καλύτερη ευκαιρία του Απόλλωνα, στο 84′, με την κεφαλιά του Ντάουντα, δεν είχε αποτέλεσμα.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Μπεντινέλι (68′ Μουνιέ), Φατιόν (68′ Κιτοκό), Κάλισιρ (28′ Βιτλής), Φερνάντες (84′ Βάρκας), Τσιλούλης, Ντάουντα.

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Ιωάννου (86′ Λόπεθ), Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόλιο (73′ Γκαρσία), Γκάμα (73′ Μάνος), Σίλβα (63′ Κάτσε), Μαντσίνι (86′ Σάκιτς).