Μετά την Παλμέιρας και η άλλη ομάδα της Βραζιλίας η Σάντος προκρίθηκε στον τελικό του Copa Libertadores επικρατώντας με 3-0 της Μπόκα Τζούνιορς.

Βραζιλιάνικο «εμφύλιο» θα έχουμε στον τελικό του Copa Libertadores που θα διεξαχθεί και στο θρυλικό Μαρακανά. Μετά την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα που μπορεί να δυσκολεύτηκε όσο δεν πάει άλλο, αλλά προκρίθηκε κόντρα στην Ρίβερ Πλέιτ, στον τελικό θα βρεθεί και η Σάντος. Η ομάδα στην οοία αναδείχθηκε ο τεράστιος Πελέ, μετά το 0-0 μέσα στο Μπουένος Άιρες επικράτησε με 3-0 της Μπόκα και έτσι όπως αναφέραμε το Copa Libertadores θα μείνει στην Βραζιλία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 16′ με τον Πιτούκα. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημίχρονου. Στο δεύτερο όλα κρίθηκαν πριν καν φτάσουμε στο 60′. Αρχικά οι Βραζιλιάνοι έκαναν το 2-0 με τον Σοτέλδο στο 49′ και το 3-0 με τον Μπράγκα στο 51′. Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν όταν στο 56′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Φάμπρα με το 3-0 να παραμένει χωρίς πρόβλημα και την Σάντος να προκρίνεται στον τελικό.

Πηγή: gazzetta.gr