Άρχισε να… σβήνει ονόματα από το απουσιολόγιό του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, ενόψει του σαββατιάτικου (21/11) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ήδη από την προπόνηση της Τρίτης (17/11) μέτρησε τέσσερις επιστροφές.

Συγκεκριμένα, σε φουλ πρόγραμμα μπήκε μετά από καιρό ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις οι Σάντσες, Σαβιέρ και την ίωση ο Αϊτόρ και προπονήθηκαν κανονικά. Ειδικό πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασής του έκανε ο Αγιούμπ, ατομικό οι Μολό, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και γυμναστήριο ο Βέλεθ.

Ο τελευταίος είναι κι ο παίκτης που περιμένει ο Ρουμάνος τεχνικός για το clasico, καθώς τον προορίζει για παρτενέρ του Σένκεφελντ στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας, εκτιμώντας πως ο Πούγγουρας είναι πιο πίσω απ’ τον Ισπανό σε επίπεδο ετοιμότητας και ρυθμού.

Ο Βέλεθ αναμένεται, πάντως, να «μπει» από την Τετάρτη (18/11) σε κανονικούς ρυθμούς και -εκτός απροόπτου- θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι. Από την προπόνηση της Τρίτης (17/11) απουσίαζαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις.