Τις επιλογές του για τα παιχνίδια της εθνικής Ελλάδας με αντιπάλους την Αυστρία στις 7 Οκτωβρίου (φιλικό) και Μολδαβία, Κόσοβο στις 10 και 14 του μήνα, αντίστοιχα, για το Nations League (και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο ΟΑΚΑ και ώρα 21:45), ανακοίνωσε ο Τζον φαν Σιπ. Ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έκανε πράξη τον αποκλεισμό από τη «γαλανόλευκη» αποστολή του Δημήτρη Σιόβα, ενώ υπάρχουν και κάποιες επιστροφές.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός επέλεξε να καλέσει ξανά τους Γιώργο Τζαβέλλα, Παντελή Χατζηδιάκου, Δημήτρη Πέλκα, αλλά και του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, που παίρνει τη θέση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Εκτός αποστολής είναι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο στο τελευταίο ματς της Λίβερπουλ, με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να παίρνει τη θέση του.

Οι διεθνείς που θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής είναι οι εξής: Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Μασούρας, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Φορτούνης, Κουλούρης, Παυλίδης.