Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε τελικά με τη Nova, έχοντας πάρει τα… μηνύματα από το Panathinaikos TV.

Οι πράσινοι θέλησαν φέτος να κάνουν μια νέα αρχή, ένα νέο εγχείρημα για τη μετάδοση των αγώνων τους από το δικό τους κανάλι, αλλά αυτό στην πράξη δεν αποδείχθηκε και τόσο εφικτό. Γεγονός που οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ αντιλήφθηκαν γρήγορα, αποφασίζοντας να οδηγηθούν τελικά σε συμφωνία με τη Nova.

Μια απόφαση που πάρθηκε όταν στις τάξεις του τριφυλλιού διαπίστωσαν ότι η προοπτική του Panathinaiko TV… δεν έψηνε πολύ τους οπαδούς του. Ο αριθμός των συνδρομητών, όπως αναφέρει και το gazzetta.gr, με βάση το μέγεθος του συλλόγου, ήταν απογοητευτικός όλο αυτό το διάστημα και με δεδομένο ότι η εικόνα της ομάδας σε αυτά τα πρώτα ματς της σεζόν δεν ήταν καλή, έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα.

Απόδειξη το φιλικό με τον Λεβαδειακό, όπου η συμμετοχή του κόσμου -με τη χρέωση στα 2,5 ευρώ- ήταν τόσο μική, ώστε ο Παναθηναϊκός να μπει και μέσα από την παραγωγή της αναμέτρησης. Έτσι, αποφασίστηκε ότι η καλύτερη λύση ήταν η συμφωνία με τη Nova, όπου τα έσοδα είναι εγγυημένα ενώ οι όροι της νέας βελτιωμένης συμφωνίας, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, είναι οι ακόλουθοι.

Στο περυσινό συμβόλαιο, ο Παναθηναϊκός είχε εγγυημένο ένα ποσό που άγγιζε τα 5.3 εκατομμύρια ευρώ. Στην νέα συμφωνία, το ρεπορτάζ αναφέρει πως το τριφύλλι πήρε αύξηση της τάξης των 800.000 ευρώ ενώ υπάρχει μπόνους τρίτης θέσης, το οποίο μπορεί να βάλει στα ταμεία της ομάδας ακόμη ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ υπάρχουν και άλλα μικρότερα και πιο εφικτά μπόνους που μπορούν να προσφέρουν ακόμη 500.000 ευρώ στο αρχικό ποσό.