Δεδομένου ότι στην ΑΕΚ δεν ασχολήθηκαν με τον τελικό Κυπέλλου, έπειτα από το κρούσμα κορονοϊού στον Ολυμπιακό, που οδήγησε σε μια ακόμη αναβολή του παιχνιδιού, το βάρος πέφτει όλη αυτήν την εβδομάδα στο ζήτημα των ανανεώσεων της συνεργασίας με τους Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα.

Στην Ένωση να θέλουν να «δέσουν» τους πολύτιμους ποδοσφαιριστές για τα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα και επικρατεί αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν, ειδικά όσον αφορά τον Κροάτη.

Ο εκπρόσωπος του Λιβάγια, Βιντσέντσο Καβαλιέρε, βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες στην Αθήνα, με τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα (31/08).

Όσον αφορά το θέμα του Ολιβέιρα, είναι κάτι που επίσης θα δρομολογηθεί τις επόμενες μέρες, με τις επαφές με την πλευρά του Πορτογάλου να αναμένονται και αυτές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τόσο το συμβόλαιο του Κροάτη όσο και του Πορτογάλου λήγουν το επόμενο καλοκαίρι και όπως γίνεται αντιληπτό θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό αν ο «δικέφαλος» καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία και με τους δύο.