Να ρίξει τους τόνους θέλησε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας την προσεχή Τρίτη στις 21:00 στην Τούμπα για τα προκριματικά του Champions League, με τον πρόεδρο του τουρκικού συλλόγου να ρίχνει τους τόνους λόγω των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Αχμέτ Νουρ Τσεμπί μιλώντας σε εκδήλωση της Μπεσίκτας τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως όλα θα πάνε καλά, επισημαίνοντας πως η πολιτική και οι όποιες διαφορές θα πρέπει να μένουν εκτός ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της Μπεσίκτας δήλωσε:

«Θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του. Λένε ότι υπάρχουν προβλήματα με την Ελλάδα, τα μηνύματα από εκεί μεταφέρονται. Ωστόσο αν και είμαστε ευαισθητοποιημένοι θέλουμε να αφήσουμε την πολιτική έξω από το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός και αδερφοσύνη. Κανείς δεν θα πρέπει να δοκιμάσει το κουράγιο μας.

Θα παίξουμε το παιχνίδι μας κάτω από οποιαδήποτε περίσταση. Η ομάδα του ΠΑΟΚ επίσης φοράει ασπρόμαυρα και έχει στο σήμα της τον αετό. Ελπίζω να δείξουν φιλοξενία. Όλοι οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Εξωτερικών και ο υπουργός μας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αλλά και οι βοηθοί του επικοινωνούν μαζί μας καθημερινά και κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο για να μας βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ όλους.

Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επίσης δείχνει το ενδιαφέρον της για εμάς. Όλοι βάζουν  τα δυνατά τους για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι με ασφάλεια. Εμπιστεύομαι επίσης τους ανθρώπους της ομάδας του ΠΑΟΚ. Αυτός που αξίζει να κερδίσει, θα κερδίσει».

Πηγή: gazzetta.gr