Με δύο ευχάριστα νέα και ένα άσχημο ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Τετάρτης (19/3, 19:00) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Πράνιτς με τον Σπυρόπουλο ακολούθησαν το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ είχαν ταλαιπωρηθεί από ίωση τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Μπορεί ο Έλληνας αμυντικός να μην είναι από τις πρώτες επιλογές στο πρωτάθλημα, έχοντας μόνο τέσσερις συμμετοχές, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για το Κύπελλο. Ο 21χρονος δεξιός μπακ έχει παίξει από την αρχή μέχρι το τέλος των τελευταίων τεσσάρων αναμετρήσεων του «τριφυλλιού», με Ηρακλή Ψαχνών και Ολυμπιακό Βόλου για τους «16» και τους «8» της διοργάνωσης. Επιπλέον, είχε αγωνιστεί και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα επιστρέφει και ο Κουτρουμπής, που έλειψε την Κυριακή, λόγω καρτών.

Δύσκολα θα προλάβει ο Πέτριτς, καθώς έκανε ατομικό πάλι, όπως και ο Μπαϊράμι, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν για τον αγώνα με τους Κρητικούς. Απουσίασε ο Λαγός, που χτύπησε χθες στην αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου. Οπότε θα λείψει περίπου δύο εβδομάδες.

*Ο Μέντες συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε ένα από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια (Απόλλωνα και Καλλονή εντός, Ατρόμητο εκτός και Λεβαδειακό εντός).

Πηγή: Sport-fm.gr