ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση για την κατασκευή της «Νέας Τούμπας»

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την ανακατασκευή του γηπέδου


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
16:32
22/07/2020
ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση για την κατασκευή της «Νέας Τούμπας»
7
loading

Ένα σημαντικό βήμα για την κατασκευή της «Νέας Τούμπας» πραγματοποιήθηκε σήμερα, καθώς ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση που θα διαρκέσει για 30 ημέρες, διάστημα στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου του project και του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου (ΕΧΣ) που αναμένεται να οδηγήσει στο προεδρικό διάταγμα και την έκδοση άδειας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν τις ενστάσεις τους για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, οι οποίες θα αξιολογηθούν και κατόπιν να κριθούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Πιο αναλυτικά όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας:

«Δημόσια Διαβούλευση για τη Στρατηγικής Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του ΕΠΣ για την ανέγερση νέου γηπέδου στην περιοχή Τούμπα Δήμου Θεσσαλονίκης

Η Διεύθυνση Σχεδιασμού Μητροπολιτικών, Αστικών και Περιαστικών Περιοχών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ταχ.δ/νση: Πανόρμου 2, 11523 Αθήνα), ως Αρχή Σχεδιασμού του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) για την ανέγερση νέου γηπέδου στην περιοχή Τούμπα Δήμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παρ. 4.2 του άρθ. 7 της υπ’ αριθ. ΥΠΕΧΩΔΕ/ΕΥΠΕ/οικ. 107017/28.8.2006 ΚΥΑ (Β΄ 1225), όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει με την παρ. 4 της υπ’ αριθ. οικ. 40238/28.9.2017 ΚΥΑ (Β΄ 3759):

α) Προσκαλεί το ενδιαφερόμενο κοινό να διατυπώσει εγγράφως και σε κάθε περίπτωση επαρκώς τεκμηριωμένα τις απόψεις του, επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του ως άνω σχεδίου, προς τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙ.Π.Α.) του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας (ταχ.δ/νση Λεωφ. Αλεξάνδρας 11, 11473 Αθήνα, [email protected]), μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης αυτής.

β) Ανακοινώνει ότι, ο πλήρης φάκελος της ΣΜΠΕ με τις απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία βρίσκεται στα γραφεία της Διεύθυνσης Σχεδιασμού Μητροπολιτικών, Αστικών και Περιαστικών Περιοχών του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας (ταχ.δ/νση : Πανόρμου 2, 11523 Αθήνα), καθώς και στη Μητροπολιτική Επιτροπή της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης (ταχ.δ/νση Βασ. Όλγας 198 ΤΘ 18240, τ.κ. 54655 Θεσσαλονίκη), προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ

  @Κωστα 7+6+3+3+3+......................... [...] Κώστα και καντα κομπόστα.

 2. avatar Κώστας 7 +6

  Στην νέα τούμπα θα φάτε μια τεσσάρα από το θρύλο για το καλορίζικο
  Η τουλούμπα θα είναι γλυκιά κατευθείαν από τον Πειραιά

 3. avatar ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ

  Κάτι Κεμαλιστές, και κάτι πικραμένους, εδώ στον βορρά τους θεραπεύουμε τίς αμυγδαλές.

 4. avatar Ορθόδοξος Έλληνας

  Νέα Κριμαία, ο γεωργιανός έχει αρκετούς ομοεθνείς

 5. avatar ΚΕΜΑΛ

  Ζήτω ο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς!!!!!

 6. avatar GATE 4

  Ζήτω ο Σαββίδης!!!!! Σαββίδη γερά σκόρπισε τόν Πειραιά!!!! Ζήτω η νέα Τούμπα!!!!

  1. avatar μεταναστης1

   πικραμένη ε?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει