Με τον ύμνο του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε η ΑΕΛ την Ξάνθη στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ανάμεσα στις δύο ομάδες, βασικά ανάμεσα στους Αλέξη Κούγια και Χρήστο Πανόπουλο, οι σχέσεις δεν είναι καθόλου καλές και αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά. Συγκεκριμένα, την ώρα που οι Ακρίτες έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν προθέρμανση, οι Θεσσαλοί τους υποδέχθηκαν βάζοντας στα μεγάφωνα τον… ύμνο του ΠΑΟΚ.

Η επιλογή, όπως καταλαβαίνει ο καθένας, έγινε λόγω της γνωστής υπόθεσης με την πολυιδιοκτησία, αλλά προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, η οποία σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής.

«Ο ύμνος του ΠΑΟΚ ακούστηκε από τα μεγάφωνα του AEL fc Arena κατά την προθέρμανση των ομάδων στο ΑΕΛ – Ξάνθη, για πείραγμα στους φιλοξενούμενους λόγω της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας.

Πολλά «συγχαρητήρια» στους υπαλλήλους, είστε άξιοι και υπάκουοι στη δουλειά σας, πολλά «μπράβο» στους Λαρισαίους του Δ.Σ. είστε ικανοί συνεργάτες. ΑΕΛ όμως δεν είστε.

Τα μηνύματα στη φανέλα και τα «Σουζάνα» επίσης από τα μεγάφωνα είναι πλέον αμελητέα.

Ζούμε τους χειρότερους οπαδικούς εφιάλτες μας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.