Στην ανανέωση του συμβολαίου του Στάθη Ταυλαρίδη προχώρησε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η ομάδα του Περιστερίου μετά την συμφωνία με τον Νίκο Λαζαρίδη, «έδεσε» και τον δεύτερο κεντρικό της αμυντικό μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Μπορεί στις τάξεις του Ατρόμητου να επικρατεί μια σύγχυση με την υπόθεση του προέδρου του, Γιώργου Σπανού, ωστόσο στην ομάδα όλα πάνε βάση σχεδίου. Μετά από τις παραπάνω υποθέσεις, σειρά παίρνει το θέμα του Πίτου Γκαρσία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά ταυτόχρονα πολύ δικαιωμένος γιατί όλη αυτή η σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση δεν πάει χαμένη. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα με αξίες και αρχές. Εκτιμήθηκε η αφοσίωση μου, ειδικά τον καιρό που δεν έπαιζα, η εργατικότητα μου και μου προσφέρθηκε ένα νέο συμβόλαιο που με ικανοποιεί πλήρως και με επιβραβεύει ως επαγγελματία» ήταν τα πρώτα λόγια του Στάθη Ταυλαρίδη μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

«Θέλω να δικαιώσω όσους πιστεύουν σε εμένα και ξέρουν ποιοι είναι, αλλά ειδικά τον πρόεδρο μας κύριο Γιώργο Σπανό που μας έχει στηρίξει, αλλά να ξέρετε αυτή η περιπέτειά του θα μας βγάλει όλους πιο δυνατούς θα μας κάνει πιο ατρόμητους!» πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr