Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Τρίτη (30/06) η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα,καθώς οι δύο «δικέφαλοι» δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση των πλέι οφ της Super League 1, η οποία θα οδηγήσει στα προκριματικά του επόμενου Champions League.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από την οποία απουσιάζει τελικά ο Μιχάλης Μπακάκης, καθώς και σήμερα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο μέσα βρίσκονται οι Έλντες Λόπες και Βασίλης Μπάρκας, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν θα βρίσκεται ούτε ο Κώστας Γαλανόπουλος (έκανε ατομικό), ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε και ο Νίκλας Χουλτ ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ.

Η αποστολή της Ένωσης για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σταμούλη, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνη, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλο, Μαχαίρα.