Ανώτερη από τον Ολυμπιακό, σε συνολική παρουσία στον τρίτο όμιλο του Champions League ήταν η Μπενφίκα(μαζί με την Παρί), όπως δήλωσε ο Χορζέ Ζεσούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δυσκολεύεται να πιστέψει ότι η ομάδα του δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ θα συνεχίσει η ομάδα του Πειραιά.

«Το σημαντικό ήταν να νικήσουμε, να κάνουμε τη δουλειά μας, ελπίζοντας σε ένα θαύμα στο άλλο παιχνίδι, αλλά ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είχε προβάδισμα.

Διακυβεύονταν πολλά απόψε, διότι εκτός από την πρόκριση είναι και τα χρήματα. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, συγκριτικά με το πρώτο και ήμασταν ανώτεροι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ήρθαμε πιο κοντά στο τρίτο γκολ απ’ότι αυτοί στην ισοφάριση. Είναι λυπηρό που δεν προκριθήκαμε, ενώ μαζί με την Παρί ήμασταν οι καλύτερες ομάδες του ομίλου, αλλά συνεχίζουμε στην Ευρώπη και είναι καλό», δήλωσε αρχικά ο 59χρονος προπονητής.

«Ξέραμε ότι στο Champions League ότι υπάρχουν αντίπαλοι που είναι καλύτεροι από την Μπενφίκα, αλλά είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε όνειρα. Τώρα θα συνεχίσουμε στη διοργάνωση, που ήμασταν φιναλίστ πέρυσι. Αν καταφέρουμε το ίδιο και πάλι θα είμαστε ευχαριστημένοι», κατέληξε ο Ζεσούς.

Από την πλευρά του ο Λοράν Μπλαν έδειξε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του στον αγώνα της Λισαβώνας, όπου οι Γάλλοι ηττήθηκαν με 2-1.

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ότι χρειαζόταν. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αμυνθήκαμε σωστά και σκοράραμε. Στο δεύτερο μας έλειψαν οι φιλοδοξίες και ήμασταν υπό πίεση. Δυστυχώς, δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ. Νομίζω πως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν απογοητευτικοί. Μην ξεχνάτε ότι παίξαμε με μια νεανική ομάδα. Στη συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς έκανα αλλαγή κάποιους παίκτες μας, που φάνηκε ότι μας ήταν σημαντικοί. Απογοητευτήκαμε, διότι θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε», σχολιάσε.

Ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στο γήπεδο της Μπενφίκα και ο 48χρονος τεχνικός ονειρεύεται να επιστρέψει τον Μάιο στη Λισαβώνα.

«Είμαι έτοιμος να επιστρέψω εδώ με περισσότερες φιλοδοξίες, αλλά εν τω μεταξύ προέχουν άλλα παιχνίδια για να νικήσουμε και ξέρουμε, όπως ο Θέος ότι θα είναι δύσκολα. Έχουμε μπροστά μας τη φάση των νοκ άουτ και σκεφτόμαστε την κλήρωση. Ελπίζω να επιστρέψουμε στη Λισαβόνα», δήλωσε ο Μπλαν.

Πηγή: sport-fm.gr