Μια επιθυμία είχε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όταν βρισκόταν σε ηλικία 17 χρονών και αυτή δεν ήταν άλλη από το να αγωνιστεί όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ως ένα αγόρι 17 χρονών το μόνο που ήθελα ήταν να μείνω όλη μου την καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι αγωνίστηκα σε μερικές από τις καλύτερες ομάδες στο κόσμο», τόνισε αρχικά ο 38χρονος πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε:

«Πίστευα ότι θα μείνω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα τελειώσω την καριέρα μου εκεί. Όμως δεν είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου που δεν το έκανα».

Ακόμα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναφέρθηκε και στο εκπληκτικό γκολ που είχε σημειώσει με τη Γουίμπλεντον πίσω από τη σέντρα, αλλά και για τα συγχαρητήρια του Ερίκ Καντονά.

«Από τα αγαπημένα μου γκολ είναι εναντίον της Γουίμπλεντον γιατί όλοι μιλούν για αυτό και όλοι μιλούν για την ιστορία του. Όμως ένοιωσα πιο χαρούμενος όταν ήρθε σε μένα ο Ερίκ Καντονά και με συνεχάρη. Αυτό ήταν καλύτερο για μένα ακόμα και από το γκολ που πέτυχα».

Τέλος, ο παλαίμαχος δεξιός χαφ δεν μπορούσε να μην μιλήσει για τον μεγάλο άσο από τη Γαλλία. «Ξέρετε ο Ερίκ (Καντονά) ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος. Δεν έλεγε πολλά, αλλά όταν το έκανε είχε να σου πει ήταν κάτι ιδιαίτερο. Για εμάς ήταν ένας ήρωας».

Πηγή: sport-fm.gr