Το κεφάλι τους στον τοίχο θα χτυπούν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι με όσα βλέπουν από τον Κόλο Τουρέ στην άμυνα της Λίβερπουλ, όπως ανάφερε ο Ιβοριανός στόπερ των «κόκκινων»! Μάλιστα, δήλωσε πως «με άφηναν στον πάγκο, ενώ ήμουν καλύτερος από αρκετούς άλλους παίκτες της ομάδας».

Ο Κόλο Τουρέ, από το φετινό καλοκαίρι, ανήκει στη Λίβερπουλ και δείχνει να έχει αναγεννηθεί!

Στη Μάντσεστερ Σίτι έμεινε τέσσερα χρόνια μετά τη μετακίνησή του από την Άρσεναλ στο «Etihad», το καλοκαίρι του 2009 έναντι 16 εκατ. λιρών, αλλά η τελευταία του χρονιά στους «πολίτες» ήταν εφιαλτική. Μετά την περιπέτεια με τις απαγορευμένες ουσίες και την τιμωρία εξάμηνου αποκλεισμού από όλες τις αθλητικές δραστηριότητας, στα μέσα του 2011, δεν κατάφερε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Οι άνθρωποι της Σίτι, τον έβγαλαν στο «σφυρί», υποστήριζαν ότι ποτέ ξανά δεν θα κατάφερνε να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν και το φετινό καλοκαίρι, με τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, ο Κόλο Τουρέ πήρε… την καλύτερη εκδίκηση.

Βρήκε τον παλιό, καλό του εαυτό, διέψευσε τους διοικούντες τον σύλλογο του Μάντσεστερ και ξέρει πως ο Μπρένταν Ρότζερς τον πιστεύει πολύ.

«Ήμουν καλύτερος από πολλούς άλλους στη Σίτι, αλλά με άφηναν στον πάγκο. Μου έλεγαν συνέχεια δεν μπορούσα να επανέλθω στο επίπεδο που ήμουν παλιότερα, αλλά πείσμωνα και τους απαντούσα πως κάποτε θα μετανιώσουν γι’ αυτό που λένε και που με άφησαν να φύγω. Πλέον ξέρω ότι θα… το φυσούν και δεν θα κρυώνει τώρα που με βλέπουν στη Λίβερπουλ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιβοριανός αμυντικός.

Πηγή: england365.gr