Τα συγχαρητήρια της στην εθνική ομάδα έδωσε η Vodafone για την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, στη Βραζιλίας το 2014.

Λίγες ώρες μετά τη σημαντική αναμέτρηση με τη Ρουμανία, η Vodafone φιλοξένησε στο κατάστημα-προορισμός Vodafone@The Mall Athens τους διεθνείς ποδοσφαιριστές Λουκά Βύντρα, Φάνη Γκέκα και Μιχάλη Σηφάκη. Οι διεθνείς παίκτες φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και έδωσαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Φάνης Γκέκας δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την Εθνική Ομάδα και όλοι οι ποδοσφαιριστές το θέλαμε αυτό από την αρχή. Πιστεύω ότι έγινε με τον καλύτερο τρόπο και τα καταφέραμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι από την αρχή και βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και μετά προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το ρυθμό. Αν και ισοφαριστήκαμε δεν μας επηρέασε και δίκαια προκριθήκαμε. Στην Εθνική είμαστε μια οικογένεια και αυτό το έχουμε καταφέρει από την πρώτη στιγμή που μπαίνουμε στην ομάδα με αποτέλεσμα να έχουμε όλες αυτές τις επιτυχίες».

Ο Μιχάλης Σηφάκης πρόσθεσε: «Είναι σημαντική η πρόκριση όχι μόνο για αυτά που βιώνει η χώρα, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο διότι η ελληνική ομάδα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι σε κάθε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Ελπίζω η πρόκριση αυτή να συμβάλει ακόμη περισσότερο να έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Ο Λουκάς Βύντρα δήλωσε αναφορικά με τους επικείμενους αγώνες στη Βραζιλία: «Ο πήχυς για την Εθνική παραμένει ψηλά και βλέπουμε, καθώς έχουμε πολύ καιρό μέχρι τότε. Όποιος αντίπαλος και να έρθει καλώς να έρθει».

Η Vodafone, χρυσός χορηγός της εθνικής μας ομάδας, στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων εδώ και 10 χρόνια και στηρίζει με υπερηφάνεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.