Νίκη με σκορ 5-1 πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον Παναρκαδικό, με τον Στάικο Βεργέτη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες μέχρι σήμερα.

Το 1-0 έγινε στο 9ο λεπτό με δυνατό σουτ του Μπακασέτα έξω από την μεγάλη περιοχή. Οι «κυανοκίτρινοι» διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 18’ όταν ο Γκρατσίνι έβγαλε μόνο τον Χουάνμα απέναντι στον Λυράκη, με τον Ισπανό να κάνει το 2-0 με όμορφο πλασέ.

Στο 25’ και μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Γκρατσίνι από αριστερά, ο Λισγάρας σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στο 50’ και μετά από όμορφη σέντρα του Μουνάφο, ο Μπακασέτας με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο του προσωπικό τέρμα (4-0), ενώ επτά λεπτά αργότερα Ουρτάδο με όμορφο τεχνικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 5-0. Ο Παναρκαδικός μείωσε σε 5-1 με κεφαλιά του Σαλαπάτα στο 85ο λεπτό.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής (46’ Γεωργακόπουλος), Λούι, Ζαραδούκας (46’ Κυριακόπουλος), Λισγάρας, Κοντοές (60’ Καστριτσέας), Σέτι, Μουνάφο, Γκρατσίνι, Μπακασέτας, Κάφα (46’ Καράσκο), Χουάνμα (32’ Ουρτάδο).

Παναρκαδικός: Λυράκης (46’ Ανδριόλας, 87’ Μανέλης), Γαλάνης, Σπ. Λαγός, Χατζόπουλος, Μπεντεβής, Μπούτας, Σταθουλόπουλος, Παπαζούδης, Πετρόπουλος, Σκάρος, Σκούφαλης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Δήμος, Μπινιχάκης, Καδάς, Κοσκολός, Γιαν. Κυριακόπουλος, Δημ. Κυριακόπουλος, Κωστάκης, Αρδάμης, Νάνος, Ντινιωτάκης, Σαλαπάτας.

Πηγή: sport-fm.gr