Στη θλίψη βυθίστηκε ο κόσμος του ΝΒΑ με την είδηση του θανάτου του πρώην κομισάριου, Ντέιβιντ Στερν, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Ένας από όσους αναφέρθηκαν στη σημαντική αυτή απώλεια για την κορυφαία μπασκετική Λίγκα του πλανήτη και γενικά για το άθλημα, ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στην απώλεια αυτή, μετά τη νίκη επί των Μινσεότα Τίμπεργουλβς.

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ξέρω πως είναι να χάνεις τον ηγέτη της οικογένειεάς σου. Σημαίνει τόσα πολλά για το άθλημα, το έκανε παγκόσμιο. Έδωσε σε παιδιά όπως εγώ, ο Λούκα (Ντόντσιτς), ο Κούκοτς, ο Γκασόλ μια ευκαιρία και θα μας λείψει. Δεν μπορείς να μιλάς για το ΝΒΑ και να μην αναφέρεις τον Ντέβιντ Στερν. Σίγουρα θα μας λείψει», είπε αρχικά ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς.

Και πρόσθεσε: «Ήταν εκείνος που με έκανε draft. Πριν πει το όνομά μου, δεν ήξερα πολλά, δεν τού είχα μιλήσει, αλλά από τη στιγμή που είπε το όνομά μου, η ζωή μου άλλαξε, όπως και της οικογένειάς μου, αλλά και πολλών ακόμα. Προφανώς το ήξερε. Μιλήσαμε στα παρασκήνια, ήξερε από πού ήμουν, ήξερε την ιστορία μου και ήταν πολύ ωραίο».