Τον τελευταίο καιρό έχουν πληθύνει οι φήμες που θέλουν τον Κεϊζούκε Χόντα να έχει συμφωνήσει με τη Μίλαν και να συνεχίζει την καριέρα του στο Καμπιονάτο.

Ο ιάπωνας μέσος, ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το τέλος του έτους, κάτι που σημαίνει πως ενδέχεται να μην αποχωρήσει μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό εξήγησε ο αθλητικός διευθυντής της ρωσικής ομάδας, Ρόμαν Μπαμπάεφ, μιλώντας στην «Corriere dello sport». Ο Μπαμπάεφ, πάντως, φάνηκε βέβαιος για την αποχώρηση του παίκτη.

«Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε συμφωνία με τον Χόντα, μέσω του μάνατζέρ του. Αλλά ο παίκτης ήταν ξεκάθαρος απέναντί μας. Θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ευρώπης, κάνοντας μια νέα αρχή.

Θέλει να δοκιμαστεί σε ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από το ρωσικό. Από τη μεριά μας τον καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε τις επιθυμίες του», τόνισε ο ρώσος παράγοντας.

Το συμβόλαιο του Ιάπωνα εκπνέει το Δεκέμβριο, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.

«Θα μπορούσαμε να τον παραχωρήσουμε από τώρα, αρκεί να έφτανε στα γραφεία μας μια ικανοποιητική προσφορά. Δεν πρόκειται να τον… ξεπουλήσουμε, πάντως. Αν προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, η παρουσία του Χόντα ενδέχεται να αποδειχτεί σημαντική.

Γι’ αυτό, προτιμούμε να ρισκάρουμε να το χάσουμε χωρίς να εισπράξουμε ούτε ένα ευρώ, από το να τον δώσουμε βιαστικά στον πρώτο που θα καταθέσει πρόταση», σημείωσε ο Ρόμαν Μπαμπάεφ, καλώντας, ουσιαστικά, τους ενδιαφερόμενους να κάνουν την κίνησή τους.

Πηγή: sport-fm.gr