Σύσκεψη κορυφής έγινε σήμερα στην οποία πήραν μέρος ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Ηλίας Βιολίδης και Παντελής Κωνσταντινίδης από πλευράς διοίκησης και οι Παύλος Δερμιτζάκης και Μάκης Χάβος, ξεκαθαρίστηκε πως θέμα αντικατάστασης του Έλληνα τεχνικού δεν τίθεται.

Η διοίκηση στηρίζει απόλυτα τον Δερμιτζάκη και τις επιλογές του.Διαπιστώθηκε κατ’ αρχήν ότι το πρόβλημα ξεκινά από την απειθαρχία των παικτών. Αποφασίστηκε να επιβληθεί πρόστιμο σε όλους τους παίκτες, ώστε οι πάντες να αντιληφθούν ότι η διοίκηση δεν θα ανεχτεί στο μέλλον τέτοιοι είδους συμπεριφορές. Το πρόστιμο δεν αφορά στην ήττα από τον Άρη, αλλά στην κακή εικόνα της ομάδας τις τελευταίες σαράντα μέρες.

Η ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα ο Θόδωρος Ζαγοράκης σκοπεύει να γίνει ακόμα πιο αυστηρός με τους ποδοσφαιριστές. Όσοι δεν λάβουν το προειδοποιητικό μήνυμα από τη διοίκηση τότε κακό του κεφαλιού τους. Καθώς η διοίκηση είναι αποφασισμένοι ακόμα και να θέσει στο περιθώριο ποδοσφαιριστές.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης θα βρεθεί πιθανότατα αύριο στην Σουρωτή για να μιλήσει με κάποιους από τους πρωτοκλασάτους παίκτες. Ενώ ο Παντελής Κωνσταντινίδης πλέον θα γίνει πιο τακτικός στα αποδυτήρια.

Πηγή: gazzetta.gr