Γερμανική ομάδα έδιωξε τον Τούρκο ποδοσφαιριστή για τη φιλοπολεμική του στάση

Ο Τσενκ Σαχίν έκανε ανάρτηση στα social media όπου «προσευχόταν» για την επιτυχία της επίθεσης στη Συρία


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
22:58
14/10/2019
Γερμανική ομάδα έδιωξε τον Τούρκο ποδοσφαιριστή για τη φιλοπολεμική του στάση
1
loading

Η Ζανκτ Πάουλι έκανε πράξη το αίτημα των οπαδών της αλλά και των μελών του συλλόγου και ανακοίνωσε πως ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της Τσενκ Σαχίν, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μετά την ανάρτησή του στα social media που στήριξε την επίθεση της Τουρκίας στη Συρία.

Στην ανακοίνωση του γερμανικού συλλόγου αναφέρεται ότι ο παίκτης δεν σεβάστηκε τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου, ο οποίος είναι αντίθετος σε κάθε φιλοπολεμική ενέργεια ή πράξη υποστήριξης τέτοιων δράσεων.

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της ομάδας είχε δημοσιεύσει ανάρτηση όπου προσευχόταν για τους Τούρκους στρατιώτες που εισέβαλαν στη Συρία και για αίσια έκβαση της στρατιωτικής επιχείρησης.

Η Ζανκτ Πάουλι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται πως οι θέσεις που εξέφρασε ο Σαχίν είναι αντίθετες με αυτά που πρεσβεύει ο σύλλογος και το κείμενο καταλήγει με τη φράση: «Ποτέ ξανά πόλεμος».

Η πρώην ομάδα του Σαχίν, η τουρκική Μπασάκσεχιρ, είχε αντίθετη άποψη με τον σύλλογο από το Αμβούργο και μέσω tweet παρακάλεσε τον παίκτη να γυρίσει στην Τουρκία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΛΑΡΤΙΚΟΕΤΣΕΑ

    Γύρνα στη μογγολια

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει