Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο πόσο μεγάλη βραδιά είναι η αποψινή για τον Ολυμπιακό και συνεχάρη όλους τους παίκτες του αλλά και ευχαρίστησε τον κόσμο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μαρτίνς είπε στην COSMOTE TV για:

Το ματς και την πρόκριση: Πάνω απ’ όλα σημασία έχει ότι προκριθήκαμε. Είναι πολύ σημαντικό που περάσαμε στους ομίλους του Champions League. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Έχουμε πετύχει μία μεγάλη πρόκριση. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μας για την προσπάθεια και την συγκέντρωσή τους και να τους συγχαρώ. Επίσης τον κόσμο μας αλλά και τον πρόρεδρό μας και την διοίκηση που το ήθελε τόσο πολύ και μας στήριξε.

Την δυσκολία των αγώνων: Όχι δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αντιμετωπίσαμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Ήταν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Σήμερα ξέραμε να αντέξουμε. Τα πρώτα λεπτά ήταν δύσκολα για εμάς. Ευτυχώς ήρθε γρήγορα το 1-1. Είναι μία ακόμα μεγάλη βραδιά για εμάς. Την περιμέναμε πολύ αυτήν την πρόκριση. Συνέβη επειδή είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Την συνέχεια: Ο στόχος μας ήταν να περάσουμε στους ομίλους. Είμαστε ευτυχισμένοι. Θα απολαύσουμε την βραδιά. Από αύριο αρχίζει η αποκατάσταση. Όταν γίνει η κλήρωση θα δούμε τους αντιπάλους τότε και θα τους αναλύσουμε.

Πηγή: gazzetta.gr