Είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, «μήλο της Έριδος» για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, μίλησε στη γερμανική «Bild» και αποκάλυψε πως μετά τον δεύτερο ημιτελικό, συνομίλησε με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Είναι αλήθεια. Μετά το τέλος του ημιτελικού της Ισπανίας συναντήθηκα με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Βρεθήκαμε έξω από τα αποδυτήρια και ανταλλάξαμε μόνο δύο κουβέντες. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν τέτοια η συναισθηματική μου φόρτιση που δεν θυμάμαι αυτά που είπα. Συνεπώς, η φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε να συζητάμε τη μεταγραφή μου στην ομάδα του δεν ευσταθεί, γιατί μια τέτοια κουβέντα θα τη θυμόμουν», είπε ο Πολωνός, απογοητεύοντας όσους περίμεναν σημαντικές αποκαλύψεις.

Αναφορικά με το μέλλον του, ο επιθετικός της Ντόρτμουντ παρέμεινε αινιγματικός. «Στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ και όχι μια πιθανή μεταγραφή μου. Τα υπόλοιπα θα μας απασχολήσουν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Πηγή: sport-fm.gr