Με δεδομένο ότι τα τηλεοπτικά της δικαιώματα για τη νέα σεζόν της Super League 1 ήταν στον… αέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση το πρώτο της παιχνίδι στο νέο πρωτάθλημα να μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας PAOK TV, που έκανε τα πρώτα βήματα σε φιλικά προετοιμασίας. Ωστόσο, την… επίσημη πρεμιέρα της θα την κάνει στο ματς της Κυριακής (25/08, 22:00) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι εγγραφές έφτασαν πολύ γρήγορα στις 2.500, ενώ το βράδυ της Τετάρτης (21/08) η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει για 8.000 εγγραφές στην πλατφόρμα για το εναρκτήριο παιχνίδι της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που αφορούν τους νταμπλούχους Ελλάδας, δεν είναι μόνο το αντίτιμο των 4,99 ευρώ που θα φέρει έσοδα στον σύλλογο. Όπως σημειώνεται, χορηγοί του «δικεφάλου», αλλά και άλλες εταιρίες βλέπουν με θετικό μάτι την κίνηση αυτή και έχουν ήδη επικοινωνήσει με το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας για μία επικείμενη συνεργασία.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λαμβάνουν άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα από αυτήν τους την κίνηση και πλέον εξετάζεται αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταδοθούν όλα τα ματς του πρωταθλήματος από την PAOK TV. Ωστόσο, όλα αυτά θα εξαρτηθούν από τα στοιχεία που θα λάβουν οι άνθρωποι της ομάδας λίγο πριν και αφότου τελειώσει το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.