«Κρούσεις» για την παραχώρηση του Πάμπλο Κοντρέρας και του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έχει δεχθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Χιλιανός αμυντικός φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μπουρσασπόρ, η οποία είχε ενδιαφερθεί πριν από δύο μήνες για τον Βίκτορ Βιτόλο.

Όπως γράφει η τουρκική ιστοσελίδα zaman.com.tr, «γίνονται προσπάθειες, ώστε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, τη Δευτέρα, να βρίσκονται και οι δύο παίκτες που την ενδιαφέρουν. Ο Πάμπλο Κοντρέρας του ΠΑΟΚ και ο Κρις Μπόιντ των Ρέιντζερς».

Επίσης, η «SportDay» αναφέρει ότι ακόμη μία ομάδα ενδιαφέρθηκε για τον 32χρονο αμυντικό, ο οποίος θα μπορούσε να αποφέρει ένα σεβαστό ποσό και να δώσει ανάσα στα ταμεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Εν τω μεταξύ, χθες κάποιες ομάδες έκαναν διερευνητικές επαφές για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Μάλιστα, ευρωπαϊκοί σύλλογοι φέρονται να έχουν πλησιάσει ήδη τον εκπρόσωπο του Βόσνιου επιθετικού.

Όσον αφορά την υπόθεση του Κάμπορα, δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτησή του – αν τελικά ο Αργεντινός δεν υπογράψει σύντομα σε κάποια άλλη ομάδα. Εκείνο που θέλουν να ξεκαθαρίσουν στον «Δικέφαλο» είναι το θέμα της ρήτρας που φαίνεται πως υπάρχει με τον Άρη.

Ο Ολιβιέ Σορλέν συναντήθηκε χθες με τον Ζήση Βρύζα και συζήτησε οικονομικά θέματα, θέλοντας να ενημερωθεί για το πώς μπορεί να κυλήσει η προσεχής χρονιά. Ο Γάλλος άρχισε ήδη γυμναστική από την Τετάρτη, ενώ ήρθε νωρίτερα μια και περιμένει το δεύτερο παιδί του τον Δεκαπενταύγουστο (η σύζυγός του είναι επτά μηνών έγκυος).

Η πρώτη ενημέρωση προς την πλευρά Αραμπατζή, ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, έφερε αρνητική αντίδραση. Οσο περνούν οι ημέρες όμως, ο παίκτης το ξανασκέφτεται και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν θα γίνει συνάντηση Βρύζα – Αραμπατζή. Η Ξάνθη και η Λάρισα θέλουν τον ποδοσφαιριστή και αν κάποια ομάδα πλησιάσει στις 150 χιλιάδες ευρώ, που παίρνει ο παίκτης ετησίως, τότε όλα είναι πιθανά.

Πηγή: Sport-fm