Τις τελευταίες μέρες, ένα από τα ονόματα προπονητών που… έπαιξαν πολύ στα Μέσα Ενημέρωσης, ήταν αυτό του Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Ο αποκλεισμός της Σαχτάρ Ντόνετσκ από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, σε συνδυασμό με τα αγωνιστικά προβλήματα κάποιων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, οδήγησαν αρκετούς σε πολύπλοκους συνειρμούς και διάφορα… συμπεράσματα.

Πρώτα ακούστηκε πως ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ρουμάνο τεχνικό να είναι ο διάδοχός του. Στη συνέχεια η ήττα της Ίντερ από τη Μπολόνια, «πυροδότησε» τις φήμες πως ο Μάσιμο Μοράτι θα απολύσει τον Αντρέα Στραματσόνι και θα προσλάβει τον Λουτσέσκου. Ωστόσο, σύμφωνα με τον… άμεσα ενδιαφερόμενο, τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει.

«Καταλαβαίνω τους δημοσιογράφους, οι οποίοι πρέπει να βρίσκουν συνεχώς κάτι να γράφουν. Αλλά ας αποκτήσουν… ποικιλία στα ονόματα. Όλο το δικό μου ακούγεται. Υπάρχουν και άλλοι προπονητές, μην σας τους αναφέρω τώρα», είπε γελώντας ο τεχνικός της Σαχτάρ.

Στην παρατήρηση πως, τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και η Ίντερ, ενδέχεται να τον καλέσουν, ο Λουτσέσκου φάνηκε απόλυτα ήρεμος.

«Γνωρίζομαι προσωπικά με τον Μάσιμο Μοράτι, αλλά σας επαναλαμβάνω πως δεν υπάρχει κάτι με την Ίντερ. Ο Μοράτι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου, ούτε και θα το κάνει, αφού εμπιστεύεται τον προπονητή που έχει. Για τους Γάλλους, αυτό που έχω να πω είναι πως, ποτέ δεν έγινε κάποια κρούση από την πλευρά τους, ούτε κάποια προσέγγιση.

Για αυτό αιφνιδιάζομαι όταν ακούω περί συμφωνίας μου με την Παρί, η οποία, επίσης, έχει προπονητή και μάλιστα, πολύ ικανό», υπογράμμισε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, διαψεύδοντας όλες τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες.

Απομένει να δούμε αν, στο τέλος, θα διαψευστεί και ο ίδιος.

Πηγή: sport-fm.gr