Αγωνίστηκε για ένα τέταρτο, περίπου, στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νανσί, μπαίνοντας στη θέση του Μάρκο Βεράτι στο 74ο λεπτό. Το γεγονός, πάντως, πως η ομάδα του νίκησε, είναι σημαντικότερο από το χρόνο συμμετοχής του, αφού ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δηλώνει πως είναι ικανοποιημένος που βρίσκεται στο Παρίσι, άσχετα αν δεν παίζει πολύ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Θεωρώ πως η απόφασή μου να υπογράψω συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Παρισιού ήταν απόλυτα ορθή.

Αυτό, ανεξάρτητα από το πόσο αγωνίζομαι. Σκοπός μου είναι να βοηθάω την ομάδα όσο και όπως μπορώ.. Εγώ από τη μεριά μου φροντίζω να είμαι έτοιμος για όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου. Από την αρχή είχα τονίσει πως δεν είναι απαραίτητο να αγωνίζομαι από την αρχή, αλλά να προσφέρω όπως μπορώ.

Αν κάποια στιγμή καταφέρω να αποκτήσω πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, θα είναι ακόμα καλύτερο», σημείωσε ο Άγγλος «σούπερ σταρ».

Πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε μέσα σε τρία λεπτά εναντίον της Νανσί, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Μπέκαμ έχει μόνο καλά λόγια για τον συμπαίκτη του.

«Ο Ζλάταν είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Σχεδόν κάθε φορά είναι αυτός που μας δίνει τη νίκη. Το παιχνίδι με τη Νανσί ήταν δύσκολο και επικίνδυνο. Αυτός, όμως, με τις δικές του ενέργειες, κατάφερε να το πάρει. Είναι ένας απίστευτος παίκτης», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Πηγή: sport-fm.gr