Τη συμφωνία του με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του προανήγγειλε ουσιαστικά ο Νάτσο Σκόκο την Πέμπτη, λέγοντας πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες! Ο Αργεντινός άσος παρέλαβε το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου, παραπέμποντας στο τέλος του μήνα για τις λεπτομέρειες που απομένουν.

«Γνωρίζω πως τέλος του μήνα θα γίνει μια συνάντηση των εκπροσώπων μου με την ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος αν όντως μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να τα βρούμε. Αλλά θα περιμένω τη συνάντηση αυτή για να δούμε τι θα γίνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σκόκο και συνέχισε για το βραβείο που παρέλαβε: «Θα προτιμούσα να συνδυάσω το βραβείο με μια νίκη της ομάδας. Ελπίζω να πάρω ακόμα περισσότερα βραβεία, αυτό θα σημαίνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου».

Τέλος, μίλησε και για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες τέτοιων αναμετρήσεων, με ομάδες νεοφώτιστες στην κατηγορία, που μάχονται από την αρχή για να πάρουν βαθμούς. Εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα και είμαι πεπεισμένος ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε. Το παιχνίδι θα μοιάζει πολύ με αυτό της πρεμιέρας με την Κέρκυρα, όπου οι συνθήκες ήταν ανάλογες, μόνο που ελπίζω ότι η διαφορά θα είναι ότι τη νίκη θα την πάρουμε εμείς».

Πηγή: gazzetta.gr