Στη σημερινή προπόνηση θα φανεί πως θα διαχειριστεί ο Γιώργος Δώνης το ρόστερ του ΠΑΟΚ για τους δύο – κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο Ελλάδας και με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα.

Ο 44χρονος τεχνικός θέλει να διαπιστώσει ποιοι ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα έτοιμοι και ξεκούραστοι, ώστε να τους χρησιμοποιήσει στο αυριανό ματς του «Δικεφάλο του Βορρά» με τους Βοιωτούς.

Στη λίστα των… αμφίβολων, ανάλογα με το σε ποιον αγώνα θα παίξουν, είναι οι Γκαρσία, Λίνο, Ολίσε και Σταφυλίδης.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες για διάφορους λόγους δεν μπορούν να παίξουν απανωτά ενενηντάλεπτα και ο Έλληνας προπονητής πρέπει να τους διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Γκαρσία μετά από δύο αγώνες που ήταν βασικός (κόντρα σε Κέρκυρα και Λεβαδειακό) αισθανόταν πολύ κουρασμένος και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο έμεινε εκτός αποστολής από το προχθεσινό ματς με τον Πανιώνιο.

Αν σήμερα είναι καλά, τότε είναι πιθανό να είναι στο αρχικό σχήμα που θα παραταχθεί στη Λιβαδειά δίπλα στον Λάζαρ ή τον Κάτσε. Όσον αφορά τον Λίνο, αισθανόταν πολύ κουρασμένος προχθές και ζήτησε από τον Δώνη να αντικατασταθεί στο ημίχρονο.

Μάλλον θα παίξει βασικός αύριο και στην Κρήτη θα αγωνιστεί ο Σταφυλλίδης, ο οποίος μπήκε ξανά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Από την πλευρά του, ο Ολίσε αν δεν πονάει σήμερα, τότε όλα είναι πιθανά για την χρησιμοποίησή του. Άλλωστε, θεωρείται σημαντική η παρουσία του Λιβεριανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις.

Πηγή: sport-fm.gr