Την ανωτερότητα της Παρί Σεν Ζερμέν παραδέχτηκε ο Αντίλ Ραμί, υποστηρίζοντας, ωστόσο, πως η Βαλένθια δεν έχει απολέσει όλες της τις ελπίδες για πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το δικό του γκολ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης της Βαλένθια με την Παρί Σεν Ζερμέν, κράτησε «ζωντανές» τις ελπίδες της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε για πρόκριση στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αντίλ Ραμί, μιλώντας στο Γαλλικό «Canal+» μετά το τέλος του ματς, έδειξε πως… η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

«Είμαι ικανοποιημένος από το γκολ που πέτυχα, αφού μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε ακόμα. Μπορεί να αποδειχτεί σημαντικό, αρκεί να παρουσιαστούμε καλύτεροι στον επαναληπτικό. Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά και όλα μπορεί να συμβούν. Η Βαλένθια έχει τις δυνατότητες να κάνει την ανατροπή», είπε με αισιοδοξία ο κεντρικός αμυντικός των Ισπανών.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο, φάνηκε πολύ ανώτερη από την Βαλένθια σε όλη, σχεδόν, τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που παραδέχτηκε και ο Ραμί. «Η αλήθεια είναι πως η Παρί ήταν εξαιρετική σήμερα. Ίσως έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους φέτος. Ξέραμε πως ο αγώνας θα ήταν πολύ δύσκολος, αλλά δεν περιμέναμε να δούμε τόσο καλούς τους αντιπάλους μας. Αυτό, όμως, μας δίνει περισσότερες ελπίδες για τη ρεβάνς, αφού θα είναι δύσκολο να επαναλάβουν την εμφάνιση αυτή και στην έδρα τους. Για αυτό έχουμε ελπίδες, ακόμα. Δεν γίνεται η Παρί να παίξει ξανά τόσο καλά», υπογράμμισε ο Αντίλ Ραμί.

Πηγή: sport-fm.gr