Τα όσα διαδραματίστηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ το Σάββατο (11/05), κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπορεί να μην αποτελούν έκπληξη για τους Έλληνες φιλάθλους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ισχύει το ίδια και για τους εκπροσώπους των FIFA και UEFA, που είχαν την… τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση έγινε παρουσία μόλις 1.040 ατόμων (αν εξαιρεθεί η μεγάλη αστυνομική παρουσία και οι υπεύθυνοι διεξαγωγής του τελικού), δεν έλειψαν τα επεισόδια -δύο φορές μάλιστα- μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας, ενώ προκάλεσε μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι οι προσκλήσεις της ΕΠΟ μόνο σε… VIP δεν πήγαν.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Live Sport, οι εκπρόσωποι της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν και το εύλογο ερώτημα που απηύθυναν σε ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας, ήταν: «Πώς βρέθηκαν στα χέρια οπαδών οι προσκλήσεις της…». Κάποια πειστική απάντηση φέρεται να μην πήραν και αναμένεται να ασχοληθούν εκ νέου με τα όσα δυσφημιστικά σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η απόφαση για τις κυρώσεις που θα επιβληθούν από FIFA/UEFA στην ΕΠΟ για τις «ανορθογραφίες» που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ανακοινωθεί πριν τις 22 Μαΐου. Δηλαδή, πριν το προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία, στο Γουδή.