Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με 2-0 στην Βρέμη, όμως με απίθανα λάθη στην επανάληψη έμεινε στο 2-2 με την Βέρντερ και έχασε τον τίτλο.

Η Ντόρτμουντ ήθελε μόνο νίκη επί της Βέρντερ για να μείνει στην κούρσα του τίτλου, αλλά αυτοκτόνησε, έμεινε στο 2-2 και βλέπει την Μπάγερν στο +4 δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Η ομάδα του Φαβρ μπήκε δυνατά, έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με γκολάρα του Πούλισιτς μόλις 6’. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να επιτίθενται και στο 41’ ο Αλκάθερ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2.

Κάπου εκεί όλα έδειξαν τελειώνουν, με τους Βεστφαλούς να μπαίνουν δυνατά και στην επανάληψη. Έχασαν, όμως, σημαντικές ευκαιρίες και στο τέλος το πλήρωσαν. Στο 70’ ο Μέβαλντ έκανε το σουτ, για να χάσει ο Μπούρκι την μπάλα μέσα από τα χέρια του για το 1-2 και εκείνη η φάση αποδείχθηκε καταλυτική. Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους, βγήκαν στην επίθεση και στο 75’ ήταν η σειρά του Ακάντζι να κάνει το λάθος, για να δώσει ο Αουγκούστινσον την ασίστ στον Πισάρο για το 2-2! Το ματς έγινε… ροντέο στη συνέχεια, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Πηγή: gazzetta.gr